Federal Learning Account

Federal Learning Account: wat is het?
De Federal Learning Account is de onlinedienst waarmee u de individuele en sectorale opleidingsrechten van uw werknemers beheert. U registreert er opleidingen en opleidingsrechten en kunt er op de voet bijhouden welke opleidingen uw werknemers hebben gevolgd en waarop zij nog recht hebben.

Raadpleeg onze Flyer

Opleidingen registreren

Door de gevolgde opleidingen van uw medewerkers te registreren, houdt u een volledige en gecentraliseerde geschiedenis van hun opleidingen bij. U voert de registratie eenvoudig en snel uit in de toepassing. Een opleiding aanpassen of verwijderen kan ook.

Opleidingsrechten

In de Federal Learning Account kent u heel eenvoudig opleidingsrechten toe, aan één of meer medewerkers tegelijk. Werknemers kunnen hun opleidingskrediet gebruiken om een ​​opleiding te volgen die aansluit bij hun behoeften, interesses en carrièredoelen. Zo helpt FLA werknemers om hun eigen professionele ontwikkeling beter vorm te geven.

Dashboard

Op het dashboard vindt u een overzicht van de situatie van uw bedrijf. Sommige indicatoren zijn bedoeld om uw aandacht te trekken en u te helpen de opleidingsplannen voor de werknemers van uw bedrijf efficiënter te beheren. Op het dashboard ziet u ook hoe het opleidingskrediet wordt besteed.

Hoe meld ik me aan?

Ik heb de onlinediensten van de sociale zekerheid al eens gebruikt.

Als u al eerder gebruik hebt gemaakt van de online diensten van de sociale zekerheid (bijvoorbeeld van de e-Box Enterprise), dan kunt u zich direct bij de Federal Learning Account aanmelden met itsme of de eID

Nieuwe gebruikers toegang geven tot het batchkanaal en API-kanaal doet u in het Toegangsbeheer.

Ik ben hier nieuw!

Als u nog nooit een onlinedienst van de sociale zekerheid hebt gebruikt, volgt u de volgende drie stappen om u aan te melden.

1

Registreer u op het portaal van de sociale zekerheid om een beveiligde toegang te krijgen voor uw onderneming.

2

Verleen toegang tot onlinediensten. U kunt nu de toegang tot de onlinediensten beheren en andere medewerkers aanwijzen die toegang moeten hebben.

3

Meld u aan Zodra het bij de onlinedienst met itsme of de eID.

Zie meer details in Toegang krijgen

Hoe werkt het?

Handleiding Federal Learning Account

In de handleiding vindt u meer informatie over de werking van de onlinedienst.

Downloaden

Andere kanalen

Naast de onlinedienst bestaan ​​er nog andere kanalen die werkgevers kunnen gebruiken om de opleidingsgegevens van hun werknemers te registreren en up-to-date te houden, of hun opleidingskrediet te verkrijgen.

Batch

Een BATCH-kanaal waarmee gegevens in bulk kunnen worden verzonden (in XML-formaat)

Rest-API

Een REST-API-kanaal om het verzenden en beheren van gegevens in de eigen toepassing te integreren

Veelgestelde vragen

Moet mijn onderneming de FLA gebruiken?

Voor wanneer moeten we de rechten en opleidingen registreren?

Hoe kunnen we de registratie uitvoeren?

Welke opleidingsrechten kunnen we registreren?

Heeft u nog vragen?

Technische problemen

Andere vragen over de Federal Learning Account

Onze andere diensten

Met “CareerPro Documents” kunnen werkgevers hun elektronisch ondertekende arbeidsovereenkomsten doorgeven aan Sigedis. Burgers kunnen hun contracten raadplegen via de toepassing MyCareer.

Met "BelgianID pro" kunt u heel gemakkelijk een INSZ aanvragen, buitenlandse werknemers inschrijven en hun dossier volgen op een praktische overzichtspagina.

Aanvraag gefinancierd door de Europese Unie met behulp van het NextGenerationEU-programma dat tot doel heeft de onmiddellijke economische en sociale schade veroorzaakt door de coronaviruspandemie te herstellen. Het Europa na COVID-19 zal groener, digitaler, veerkrachtiger zijn en beter aangepast aan de huidige en toekomstige uitdagingen.